Fritidshuse

Hallum Bygs fritidshuse er alle arkitekttegnede, vel indrettede samt funktionelle.

Fritidshusene opfylder selvfølgelig de nyeste krav til isolering mv., ligesom husene opføres i gode materialer og altid håndværksmæssigt korrekt. Husene afleveres nøglefærdige og indflytningsklare.

Beliggenhedsplanen for fritidshusene er gennemgået meget grundigt af arkitekten så fritidshuset passer til grunden. Det vil for eksempel sige at terrassen vender mod syd for at udnytte lyset og solen bedst muligt, samt at indretningen i huset tilrettelægges så der kommer mest muligt lys ind i huset. Er bygherrens ønsker anderledes tilrettes husets indretning og beliggenhed efter bygherrens ønsker. Dette kan varetages af Hallum Byg da vi har engen tegnestue / arkitekt.

Har bygherren selv ideer eller forslag til fritidshuse så er vi meget behjælpelig ved at udfærdige de endelige tegninger til fritidshuset samt forestå opførelsen evt. i totalentreprise, da Hallum Byg har et godt og velfungerede samarbejde med sine faste underleverandører.

Hallum Byg opfører fritidshuse i Vestjylland

Nybyggeri Fritidshus

Fritidshus model 130

Fritidshus på 130m² inkl alkove samt overdækket terrasse

Sommerhus nybyggeri, fritidshus, Blåvand, Henne, Vejers, Bork, Kvie Sø, renovering, nyt tag, vinduer,

Fritidshus model 118

Fritidshus på 114m² plus 4,5m² hems samt overdækket terrasse.

muret fritidshus Varde, Esbjerg, Fritidshus, sommerhus, vinduer, tagrender, køkken, døre, nybyg, medbyg

Muret Fritidshus,

Ftitidshus muret op på gammel sokkel.

skitse, ide, tegning, konstruktion, byggeansøgning, tilladelser, arkitekt, tegner,

Bygherrens ide

Går du med en ide til et fritidshus så kontakt os gerne. Vi kan være behjælpelig ved at gøre din drøm til virkelighed og få stregerne sat rigtigt.